Totemuri

AFISAJE LED - PANOURI PUBLICITARE

Totemuri

Atunci când elementele din logo sunt foarte mici și distanța dintre față și spate este prea mică, ele nu pot fi iluminate. În acest caz, propunem litere din plexiglass încorporate într-o casetă de aluminiu compozit cu iluminare în interior ca fiind cea mai bună soluție. În acest caz, panoul de aluminiu compozit este tăiat în forma corespunzătoare și în golul ramas se introduce un element din plexiglass pentru a trece prin lumină. Sistemul cu litere luminate din casete de aluminiu compozit ( bond) este ideal pentru brandingul cu amănuntul.

Panouri

Unele dintre cele mai frecvente aplicații ale panourile neluminoaase sunt pentru obiecte de identitate, cum ar fi semnele de promovare a informațiilor, brand-urilor sau produsului. Ele pot fi amplasate în supermarket, spatii comerciale de pantofi, clădiri de afaceri, centre comerciale și multe altele.

Afisaje LED

Observați-vă cu un semn interior color plin de culoare. Pe ambele fețe sau pe o singura fata , dimensiunea nu este o problemă cu LED-uri pline color. Pe aceste panouri se pot încărca texte, imagini, filme, colaje etc. și au peste 200 de efecte programabile.