Firme luminoase

BACKLIT - BOND - PLEXIGLASS

Casete luminoase backlit

Unul dintre cele mai populare produse pe care le deținem, este caseta luminoasă cu fața flexibilă. Corpul întregii casete este realizat în întregime din aluminiu. Folosim un profil special din aluminiu care formează întreaga structură. Pentru față se utilizeaza backlitul, material translucent ce permite trecerea și uniformizarea luminii. Personalizarea se poate face prin imprimare directă cu cerneală rezistenta UV sau cu folie autocolanta translucenta ORACAL 8500 decupată cutter plotter .

Casete luminoase bond

Atunci când elementele din logo sunt foarte mici și distanța dintre față și spate este prea mică, ele nu pot fi iluminate. În acest caz, propunem litere din plexiglass încorporate într-o casetă de aluminiu compozit cu iluminare în interior ca fiind cea mai bună soluție. În acest caz, panoul de aluminiu compozit este tăiat în forma corespunzătoare și în golul ramas se introduce un element din plexiglass pentru a trece prin lumină. Sistemul cu litere luminate din casete de aluminiu compozit ( bond) este ideal pentru brandingul cu amănuntul.

Casete luminoase plexiglass

Producem casete luminoase cu fața din plexiglass și cu structură realizată integral din aluminiu. Aluminiu nu corodează și chiar și după 10-15 ani arată excelent. Prin intermediul profilelor special proiectate, realizăm casete simplă față , dublă față, casete cu fața curbată și casete rotunde. Avem o varietate largă de profile care sunt extrem de ușor de utilizat pentru execuția de meniuri iluminate, care permit înlocuirea mesajului cu ușurință. Combinația de plexiglass de calitate și folie autocolantă translucentă, oferă întotdeauna un rezultat excelent.